Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P96 Elit: Dubbelt upp i Karlstad

Henning Nordvall gav ÖSK ledningen med 1-0 och kvitterade på straff till 3-3.

Den regionala serien för 16-åringarna vände i helgen och ÖSK var i Karlstad där man mötte FBK. På Ekäng i den första vårmatchen slutade mötet 2-2 och inte heller i Karlstad gick det att skilja lagen åt. Den här gången blev det en målrik tillställning som slutade 4-4. Henning Nordvall gav ÖSKarna ledningen redan i den andra minuten, men tog sig värmlänningarna fram till 3-1. David Holm reducerade till 3-2 varpå Henning kvitterade på straff, samtidigt som FBK fick en spelare utvisad. Detta hindrade dem dock inte från att ta ledningen igen innan David Holm med fem minuter kvar att spela fastställde slutresultatet. Det tycks med andra ord ha varit en rätt svängig match.

En rätt blöt David Holm räddade en poäng till ÖSK genom sitt mål till 4-4 med fem minuter kvar att spela. I bakgrunden lagkapten Gustav Fardelin.

Uppfattningen om matchförloppet verkar ha varierat beroende på med vilka ögon man sett matchen. Peter Fardelin (med ÖSK-ögon), som står för matchbilderna, tyckte att matchen lika gärna hade kunnat sluta 7-2 till ÖSK, men att efter ett antal indianare och missade frilägen så var kanske slutresultatet ändå någorlunda rättvist. FBK å sin sida, skriver på sin hemsida att laget gjorde sin bästa match för säsongen och att de dominerade spelet under matchens alla 80 minuter.

Det normalt så säkra mittbacksparet Gustav Fardelin och Carl Ekstrand-Hamrén fick uppleva fyra baklängesmål. Inte någon rolig dag på jobbet för deras del, verkar det som.

FBK:s målvakt demonstrerar en okonventionell metod att stoppa bollen. Ryggtavlan tillhör David Holm som den gången inte fick bollen över mållinjen.

Amel Rastoder, viktigt mittfältsankare hos ÖSK.

FBKarna bildar mänsklig mur för att freda sitt mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.