Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 lätt vidare i DM

ÖSKs 16-åringar besegrade Rynninge IK med hela 9-1 då lagen möttes i en kvartsfinal i DM. Slutresultatet blev hela 9-1 och målen var så många, att matchdomaren verkar ha tappat bort en av målgörarna vid inrapporteringen av matchen. De åtta redovisade målen gjordes hur som helst av David Holm och Felix Möller, två vardera samt av enmålsskyttarna Oscar Olofsson, Alexander Ekengren, Andreas Klingström och Carl Jägerhill.

I semifinalen som av allt att döma kommer att spelas någon gång i augusti väntar tuffare motstånd. Laget har nämligen lottats mot BK Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.