Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatch: IFK Norrköping – Örebro SK 1-1 (0-1)

Plats: Nya Parken
Tid: Torsdagen den 21 juni kl 15:00
Domare: Jesper Ekwall, Älvsjö
På TV: Nej
Publik:

Laguppställning: Jonas Sandqvist – Patrik Anttonen (59), Ilir Berisha (59), Magnus Wikström (46), Samuel Wowoah – Valdet Rama (59), Patrik Haginge, Tobias Grahn, Daniel Bamberg (73), Marcus Astvald (59), Kalle Holmberg (59)

Ersättare: Tomer Chencinski, William Atashkadeh (59, 71), Emil Berger (59), Andreas Haddad (59), Josef Ibrahim (71), Boris Lumbana (46), Kushtrim Lushtaku (59), Eidur Sigurbjörnsson (73), Tommy Wirtanen (59)

Saknas: Armed Alimi (skada), Mohammed Saeid (skada), Peter Samuelsson (skada), Christoffer Wiktorsson (skada), Ahmed Yasin (landslagsuppdrag)

31. 0-1 Valdet Rama
82. 1-1 S Hasani


120621. Folkbladet: Tankovic i IFK för stanna


Norrköpings Tidingar: Direktrapportering
NA-TV: Matchbilder och intervju
NA: Direktrapportering


Skadeläget mm.
I dagens pappers-NA kan man läsa en del om skadeläget och om P-O Ljungs överväganden inför matchen mot IFK Norrköping. Klart är att fem spelare inte finns med i matchtruppen. Det är (givetvis) Ahmed Yasin, som rest söderut för att ansluta till Iraks landslagstrupp inför den arabiska turneringen. När det gäller Mohammed Saeid och Armend Alimi anser man att de behöver ytterligare någon vecka innan de är i speldugligt skick. För bådas del är det väl ljumskarna som spökar. Vidare saknas Peter Samuelsson som har ryggbesvär – foten lär vara bra. Även Christoffer Wiktorsson saknas – fortfarande av okänd anledning.

När det gäller spelare som tidigare varit skadade fortsätter Ljung sin försiktiga ansats och tänker inte låta dem spela längre ”än nödvändigt”. Detta gäller väl i första hand Andreas Haddad, Daniel Bamberg, Patrik Anttonen och Ilir Berisha som man tänker ta det lugnt med. De flesta av dessa kommer förmodligen att bli utbytta redan inför andra halvlek. I anfallet planerar man enligt tidningen att starta med duon Kalle Holmberg och Marcus Astvald, som ju även spelade mot AIK. I andra halvlek blir det sedan Andreas Haddad och William Atashkadeh som får ta över.


120621. ÖSK: Per-Ola inför Norrköping-ÖSK
120621. IFK Norrköping: Träningsmatch idag kl. 15.00 mot ÖSK
120621. Folkbladet: Positivt IFK i omstarten
120621. Norrköpings Tidningar: IFK luftar truppen mot Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *