Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förmiddagsträning 120618

Bloggen åkte förbi arenan på förmiddagen och passade på att ta några bilder av aktiviteterna som pågick på den gröna rektangeln. I princip hela truppen var igång i en eller annan form. Såvitt jag kunde se var det bara Mohammed Saeid och Armend Alimi som körde rehab vid sidan av under delar av passet. Det allmänna intrycket var att P-O Ljung verkar köra sina passningsövningar i fart och alltså mer matchlika än vad Sixten gjorde.  (klicka på bilderna för en bättre upplösning).

Det var god uppslutning undet träningspasset.

Fler bilder på nästa sida.

Peter Samuelsson är åter med på plan.

Nu vänder det 1.

Nu vänder det 2.

Målvaktsträning?

Utslaget

Boris Lumbana i ryggläge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *