Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21 mot IF Elfsborg

Resultat.
Det blev förlust på bortaplan mot Elfsborg när klubbarna möttes i U21-allsvenskan. Resultatet blev förlust med 2-0 efter det att hemmamålen gjorts i andra halvlek. ÖSKs problem i de här matcherna är ju att man inte har någon ”riktig” U21-trupp att komplettera sina A-truppsspelare med. Det som idag kallas U21 är ju i själva verket en rätt tunn U19-trupp. Därför får man problem när man möter mer fullmatade lag.

Inför.
ÖSK spelar i kväll en match mot Elfsborg i den så kallade U21-allsvenskan. På sin hemsida skriver ÖSK att man kommer till spel med följande trupp:

Startspelare.
Jonas Sandqvist (A, mv)
Emil Berger (A)
Josef Ibrahim (A)
Ahmed Yasin (A)
Eidur Aron Sigurbjörnsson (A)
Boris Lumbana (A)
Kushtrim Lushtaku (A)
Simon Leonidsson (U21)
Andreas Ståhl (U21)
David Johansson (U21)
Stefan Hannasson (U21)

Ersättare:
Filip Rinne (mv, U21)
Lukman Murad (U21)
Filip Albertsson (U21)
Haris Karahmet (U21)
Carl Ekstrand Hamrén (U17/PAL, mittback)
Sebastian Heimeryd (U17/PAL, mittback)
August Viklund (U17/PAL, anfallare)

Den uttagna truppen verkar att ha ett visst överskott på försvarare och mittfältare medan det inte finns lika många anfallare att tillgå. Filip Rinne är en målvakt som under sommaren kommit över från Karlslund till ÖSK. Han är född 1996 (fyller sexton i år alltså). Samma födelseår har för övrigt även Lukman Murad och Carl Ekstrand Hamrén. Christoffer Wiktorsson spelade inte igår och finns inte heller med i dagens trupp, vilket väl borde innebära att han är sjuk eller skadad. Däremot är Kushtrim Lushtaku, som rapporterades skadad inför gårdagsmatchen, med i truppen.

1 kommentar – kommentera

Matte

Jo förlust blev det, men man får inte glömma IF Elfsborg är ett topplag både i seniorallsvenskan samt i u21 serien och 0-2 på bortaplan skäms inte för sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *