Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Knapp seger i närkesfemman

ÖSK Söders andralag tog en välbehövlig trepoängare, när de i kväll på Ekäng besegrade Sköllersta 2 efter att ha gjort matchens enda mål. Kul förstås och som sagt välbehövligt, eftersom de tre poängen innebar att man kunde avlägsna sig en bit från nedflyttningsstrecket. Precis som förstalaget som ju förra året spelade i femman, så verkar det vara på hemmaplan som poängen skall bärgas. På Ekäng har laget tagit full poäng i sina tre matcher i år, medan de fem matcherna på bortaplan bara givit en poäng i utbyte. Söders mål gjordes av Alessandro Eni.

Fotboll Örebro: ÖSK Ungdom 2 – Sköllersta 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.