Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Värvningar möjliga

I anslutning till gårdagens presskonferens med anledning av Per-Ola Ljungs inträde i ÖSK-gemenskapen frågade NA (givetvis) sportchefen Lennart Sjögren hur man ser på möjligheterna och behovet att ta in förstärkningar till laget när sommarfönstret öppnar i augusti. Enligt Sjögren finns de ekonomiska förutsättningarna för att göra nyförvärv. Man vill dock avvakta för att se om de spelare som varit skadade under säsongsupptakten nu är återställda och speldugliga. Dessutom antar jag väl att den nye tränaren skall få en möjlighet att lämna sina synpunkter på hur han anser att truppen bör förstärkas innan man skrider till handling. Enligt Sjögren så är man i år bättre förberedda tack vare det arbete som Arvi Taaler lagt ner på scoutingen.

NA: Öppnar för värvningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.