Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nationaldagsfotboll

ÖSK-familjens representationslag har två matcher att avverka på nationaldagen. Söders damer reser till Falun för en match emot Korsnäs IF. Resultaten så här långt har sett tillräckligt bra ut för att man på hemsidan skall börja skriva om serieseger serieledning. Dit är det nog en bit kvar än och Korsnäs kan bli en nog så knivig motståndare. Efter 6 omgångar ligger de bara en poäng efter Söder i tabellen. Att formen nog är god visade förra omgångens resultat då de slog serieledarna från Fanna BK med hela 4-1 – på bortaplan dessutom. Söder mönstrar som vanligt en trupp som ser starkt ut.


ÖSKs pojkallsvenskar leder sin serie, men kampen i toppen är hård. BK Forward och Skogås-Trångsunds FF har även de tagit 16 poäng och det är knappt så att målskillnaden skiljer lagen åt. ÖSKarna bör därför helst göra ett några extra mål mot länsmotståndarna från Degerfors IF. Normalt brukar det bli tuffa matcher mot länsgrannarna, men Degerfors form i år verkar så här långt inte ha varit den allra bästa. Mot svartvitt brukar dock de röd-vita göra bra matcher så det vill till att hemmalaget är på tå från första spark. Matchen spelas på Ekäng med start kl. 15:00

1 kommentar – kommentera

Jonas

Inte serieseger för damerna, utan serieledning! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *