Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Hemma mot Forsby

ÖSK Söders arbogaimport Elin Segerstedt har gjort tre mål för sitt lag i år. Blir det "påfyllning" i kväll mot de tidigare lokalrivalerna från Köping?

ÖSK Söders damlag möter i kväll på den för Ekäng ovanlig tidiga avsparkstiden 19:00. Kvällens motståndare är Forsby FF från Köping. Efter förra veckans något snöpliga oavgjorda resultat mot serieledarna från Fanna BK är nog Söders spelare fyllda av en rejäl portion revanschlusta. Förutsättningarna för en hemmavinst borde dessutom vara ovanligt goda. Kvällens moståndare har inte alls börjat serien bra, ligger näst sist och har bara fått med sig en poäng så här långt som betalning för sina ansträngningar. Den poängen kom förvisso mot Öfvre Adolfsberg – det enda lag som besegrat Söder i år. Så en liten varningsflagg kan det nog vara på sin plats att hissa. Fotbollsmatcher vinner man på plan och inte genom att titta i serietabellen.

Som vanligt när det gäller Söder Dam (verkar det som ) har man gjort en hel del omkastningar i laget. Ett i alla fall för mig nykomponerat mittbackspar i form av Astrid Walldén och Helena Karlsson skall hålla rent framför födelsedagsfirande artonåringen Mimmi Paulson-Febo i Söders mål. Detta på grund av att Sandra Hallin får ta ett steg upp på mittfältet där hon kommer att täcka upp för ordinarie lagkaptenen Ida Scherling, som saknas av för bloggen okänd anledning.

Anfaller kommer den kraftfulla trion Sophie Sörqvist, Ann-Sofie Frost och Elin Segerstedt att göra, medan man kan kosta på sig att placera så pass duktiga spelare som Emma Tivemo, Jessica Ström och Camilla Erkisi på bänken.

ÖSK Söder Dam: Inför ÖSK Söder – Forsby FF
ÖSK Söder Dam: Matchkallelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.