Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: Förlust i Köping

Det blev en tung förlust för ÖSK Söders div 3-lag, så de besökte Köpings IP häromdagen. Bloggen hade inte själv någon möjlighet att se matchen utan har fått nöja sig med diverse matchrapporter som väl är något vinklade. Spelförloppet verkar ha påmint en hel del av Söders tidigare matcher och kanske främst bortamatchen mot Syrianska för några veckor sedan. Dvs. laget hamnar inledningsvis i ett stort underläge, i början av andra halvlek är man på väg att få häng för att sedan kapitulera i matchens slutskede.

I Köping gick hemmalaget till en 4-0 ledning under den första halvleken. Mirza Basic kunde sedan ge mötet några minuters nerv genom att reducera till både 4-1 och 4-2 strax före timmen. Men den eventuella hängkänslan varade bara i mindre än 10 minuter innan Köping dödar tillställningen med sitt 5-2 mål. ÖSKarna drabbades av ett tidigt avbräck i matchen eftersom David Rohlén fick lov att gå av redan efter 10 minuter, vilket förmodligen hämmade ÖSKarnas anfallsspel en hel del.

Svenska Fobollförbundet: Matchinformation.
Magazine24: Ajanic: ”Ett trendbrott”.
NA: ÖSK föll i Köping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *