Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Poängförlust för Söder Dam

Söders damlag låg bra till för att ge serieledande Fanna BK deras första förlust, när de två lagen möttes på Fanna IP i Enköping. Söders tjejer tog ledningen med både 1-0, 2-1 och gjorde sedan dessutom 3-1 med en halvtimme kvar att spela. Detta knäckte dock inte hemmalaget som reducerade med en kvart kvar och satte kvitteringsbollen i den 87:e matchminuten. Surt givetvis för Söder, som hade ledningen under större delen av matchen. Å andra sidan – årets målsättning lär vara att ta en plats bland seriens fem bästa lag för att nästa år få spela i den då smalare och kvalitetshöjda andradivisionen. Sett ur det perspektivet gav även lördagsmatchen ett litet bidrag.

Söder Dam: Hur ska man se det?
Söder Dams Blogg: Fanna BK-ÖSK Söder
Uppsala Nya Tidning: Obesegrade Fanna kryssade
Lokalsport.nu: Delad pott i seriefinalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *