Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PAL: Seger mot Assyriska FF

Förstauppställningen mot Assyriska FF (Fotot från lagets hemsida).

ÖSKs pojkallsvenska lag återhämtade sig snabbt efter det resultatmässiga hacket mot Karlslund förra helgen. I dag på eftermiddagen besegrades Assyriska FF från Södertälje med 2-1. Bloggen hade tyvärr inte någon möjlighet att vara med på Ekäng. På lagets hemsida finns en matchrapport där det bland annat framgår att laget låg under med 0-1 i halvtid. ÖSK-målen gjordes av Tarik Benca och Filip Albertsson.

Med Filip Albertsson tillbaka igen i laget blev det åter vinst för ÖSKarna.

Peder Hessel har meddelat att man planerade att ställa upp på följande sätt: Jonathan Herbst – Oscar Fardelin, Filip Jonsson, Sebastian Heimeryd, Edwin Ahlnäs – Philip Holmer, Marcus Moore, Filip Albertsson, Semin Ujkanovic – Simon Glännestrand, Tarik Benca.

Ersättare: Olle Hellgren (mv), Fredrik Felle, Adam Palm, Max Lindborg, August Wiklund

Saknades gjorde skadade Andreas Nydahl, avstängde Saied Hassan samt Carl Ekstrand Hamrén och Rikard Hallgren som var med distriktslaget på Visingsö.

Tarik Benca fick förtroendet att spela från start och tackade för det genom att nicka in kvitteringen till 1-1 i början av andra halvleken. Tarik är spelaren längst till vänster på den här bilden.

Fler av Peter Fardelins bilder från matchen på nästa sida.

Marcus Moore tar alltid ett stort ansvar för upprensingsarbetet på mittfältet.

Balansakt signerad August Wiklund.

Fältslag modell mindre: Simon Glännestrand, en tillskyndande Marcus Moore och Filip Albertsson jobbar för att få kontroll på situationen.

Edwin Ahlnäs får vikariera som vänsterback i Andreas Nydahls frånvaro.

2 kommentarer – kommentera

Pelle

Killarna visade att de är värda att leda serien.Backlinjen gjorde bra jobb-Sebastian Heimeryd höll ihop laget och levererade fina djupledsbollar-viktig för laget!Kanon!

Sven-erik

Killarna gjorde ett jätte job på planen. Jag skulle vilja plussa Filip Albertson lite extra för en enormt bra insats. Han stod för härliga prestationer framåt och satta även det viktiga 2-1 målet för de svartvita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *