Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Oavgjort mot Karlslund

Mirza Turan hade som balansspelare på mittfältet en hel del att göra.

ÖSKs 15-åringar spelade 2-2 mot Karlslunds IF i dagens match i den regionala serien. Bloggens utsände missade tyvärr första halvlek, då målen gjordes, på grund av ett logistiskt misstag. På plats, på riktigt, på Ekäng fick han sedan se en andra halvlek med ett visst spelmässigt övertag för ÖSK.

Löpstarke Emil Helander, inbytt i andra halvlek, höll som vanligt motståndarnas backlinje sysselsatt.

Övertaget sträckte sig dock inte så långt som till några klara målchanser. På sätt och vis kändes faktiskt Karlslund farligare när de kom fram i sina rätt fåtaliga motattacker. Målgörare för ÖSK lär enligt obekräftade uppgifter Tim Bergström och Adam Johansson ha varit.

Micke Loön dirigerar trafiken. (Om någon tycker att linjemanne ser bekant ut så beror det på att det är Sebastian Augustsson).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *