Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

I distriktfotbollens källarvåning

ÖSK har ett lag som heter Örebro SK 2 och som spelar sin fotboll i div 7 Sydvästra. Rent fotbollsadministrativt är detta (riktiga) ÖSKs andralag. Det skulle således- om jag fattat saken rätt – vara möjligt för spelarna i A-truppen att spela med detta lag. Detta kommer givetvis aldrig att hända, men tänk om – tanken svindlar. I stället bemannas laget med ÖSK Ungdoms 95:or – alltså de som inte kommit med i PAL-truppen. Dessutom utökas matchtrupperna av bänkspelare från PAL-truppen.

Eftersom det på många sätt är ett rätt stort steg att ta att gå från pojkfotboll till seniorfotboll hade jag inte väntat mig några större framgångar för laget. Men de har verkligen överträffat mina förväntningar. Efter en förlust i den första omgången mot Lekeberg har killarna radat upp tre vinster på raken – den senaste idag med en 2-1 seger på bortaplan över Östansjö 2. Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *