Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher mm

Papperstidningen skriver idag om hur ÖSKarna kommer att få tiden att gå under EM-uppehållet. Idag gör A-truppen ett sista träningspass innan det blir dags för semester. Återsamling kommer att ske den 11 juni då spelarna dessutom skall ha genomfört individuellt anpassad egenträning under en vecka. Av det träningsschema som finns utlagt hos ÖSK framgår det att det huvudsakligen blir dubbla pass fram till och med den 26 juni.

Den 13 juni möter laget AIK i en träningsmatch på Trängen, men redan den 12:e har U21-laget med inslag från A-truppen (antar jag) mött IF Elfsborg på bortaplan. Den 19 juni spelar U21 ytterligare en match – denna gång mot BK Häcken på hemmaplan. Två dagar senare åker A-laget till Norrköping för en träningsmatch mot IFK Norrköping.

Så ser planeringen ut i dagsläget. Skulle det bli tränarbyte kan ju saker och ting ändras. Men jag antar att en eventuell ny tränare nog vill se laget i aktion mot kvalificerat motstånd så träningsmatcherna ligger nog kvar ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *