Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helgfotboll

Helgen är snart här och även om allsvenskan gått i sommaride, så finns det ÖSK-lag som spelar viktiga matcher.

Söder Dam.
ÖSK Söders damlag spelar något som med lite god vilja skulle kunna kallas en tidig seriefinal. Lördagsutflykten går till Enköping där ligaledande Fanna BK väntar. Hemmalaget är nyuppflyttade men har imponerat i sina fyra första matcher. Bara vinster och 19-0 i målskillnad indikerar att  vårformen har varit god. Söders damer snubblade till en del när de mötte Öfvre Adolfsberg (förlust 2-0), men har i övrigt levererat tillräckligt bra för att ta hand om seriens andraplats. Jag tycker att det ser ut att vara ett väldigt starkt lag som Söder ställer upp med och Fanna kommer nog att få jobba på bra om de vill hålla sina nollor vid liv.

P15 Elit.
ÖSKs 15-åringar är obesegrade efter fem omgångar, men ligger ändå bara två i serien eftersom BK Forwards killar har bättre målskillnad. ÖSKarna möter serietrean Karlslunds IF (10 poäng) i ett lokalderby. Matchen spelas lördag på Ekäng med avspark kl. 13:00.

PAL.
Pojkallsvenskarna tappade serieledningen i den förra omgången efter en mindre bra insats mot Karlslunds IF borta. På söndag får de chansen att revanchera sig när de tar emot södertäljelaget Assyriska FF på hemmaplan. Motståndarna ligger en poäng efter ÖSK i serietabellen, vilket talar för en jämn och oviss kamp. Avspark på Ekäng kl. 16:00 på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *