Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lilla VM

Rikard Hallgren är en av fem 16-åriga ÖSKare som får åka till Lilla VM.

Örebrodistriktets 96:or kommer med start på fredag och fram till och med söndag att deltaga i något som kallas Lilla VM. Riktigt var man fått det namnet ifrån är oklart, men det verkar handla om ett förbundsarrangemang på sverigenivå, eftersom det är distriktslag som möts. Den svenska distriktslagscupen spelas ju sedan något år tillbaka sent på hösten efter det att den normala fotbollssäsongen avslutats så det här är kanske ett sätt för distrikten att fylla ut programmet och få en möjlighet att dra ihop och testa sina respektive 16-årstrupper. ÖLFF:s lag kommer att i ett intensivt tredagarsprogram att få möta lagen från Småland, Bohuslän och Västergötland.

I den 19-mannatrupp som kallats ingår det fem ÖSKare, nämligen Rikard Hallgren (mittfält), Carl Ekstrand-Hamren (mittback), Lukman Murad (mittfält/anfall), Henning Nordvall (mittfält) och Filip Rinne (målvakt). Förbundskaptener är ÖSKarna Johan Cehlin och PeterJohansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.