Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två matcher i kväll

Storseger för P16 Elit. Alexander Ekengren (?) attackerar motståndarmålet.

ÖSK har två av de lag som bloggen följer i aktion i kväll. ÖSK P16 Elit möter Carlstad United i en kvällsmatch på Ekäng med avspark kl. 20:15 (när pojklagen har tränat färdigt). Motståndarna från Karlstad ligger näst sist men det säger inte så mycket eftersom serien är rätt jämn. De har bland annat slagit FBK Karlstad som ÖSK bara fick oavgjort mot. ÖSKarna med en match mindre spelade än de andra lagen tillhör tabellens mittskikt, men de är det enda obesegrade laget. Två oavgjorda matcher av fyra spelade gör dock att man tappat en del poäng jämfört med serieledarna från Gideonsberg. En seger i kväll kommer att lyfta upp ÖSK till en andraplats. Kvällens trupp: Sedin Ujkanovic, 12 Alexander Yolki, Gustav Fardelin, Isac Uddling, Sebastian Magnusson, Rikard Hallgren, Alexander Ekengren, Amel Rastoder, Henning Nordvall, Oscar Olofsson, Andreas Klingström, Carl Jägerhill, David Holm, Felix Möller, Lesster Govea och Mohammad Arsheian

Resultat: Det blev en storvinst för ÖSKarna med hela 7-1 efter en knapp 2-1 ledning i halvtid. I och med segern går ÖSK upp på andra plats en poäng efter serieledarna från Gideonsberg. Dessa har dock en match mer spelad. Ett försprång som ÖSK kan hämta igen i övermorgon (torsdag) då deras hängmatch mot Sturehov skall spelas.

Enligt förbundets officiella matchrapport verkar det ha varit en tuff uppgörelse. Värmlänningarna fick två man utvisade efter ca. en timmes spel vid ställningen 3-1. Sedan gjorde ÖSK fyra till vilket kanske inte var så konstigt med tanke på att de var två man mer. Målgörare för ÖSK var:

11. 1-0 Henning Nordvall (straff)
37. 2-1 David Holm
57. 3-1 David Holm
65. 4-1 Amel Rastoder (straff)
69. 5-1 Mohammad Arsheian
77. 6-1 Rikard Hallgren
80. 7-1 Oscar Olovsson

Peter Fardelin har som vanligt skickat över några av sina matchbilder till bloggen, vilket alltid är väldigt välkommet.

Carl Jägerhill

Isac Uddling bryter ett anfall under överinseende av Gustav Fardelin.

Full fart framåt för Rikard Hallgren.

ÖSKarna avväpnar sina motståndare. Närmast bollen Amel Rastoder, Oscar Olovsson (?) är beredd att gripa in och Gustav Fardelin agerar sista utpost.

Försvarets centrallinje: Duktige målvakten Semin Ujkanovic och kapten Fardelin.


Kl. 19:30 möter ÖSK Söder lag 2 sina kolleger från Karlslund i en match på Karlslund Arena. Hemmalaget, som är obesegrade efter fyra omgångar, får räknas som stora favoriter till ytterligare en seger mot Söders andralag bara vunnit en match. Söder skickar följande trupp till matchen (om jag tolkat förnamnen rätt): Andreas Lundgren (mv), Shaze Akbari, Kalle Ardeman, Mathias Dimberg, Aimè Elloh, Amadou Diallo, Konate Cheick, Alessandro Eni, Jesper Källqvist, Sebastian Lööw, Ravon Strawder, Adam Sandberg, Anton Jonsson Fridhagen, Edvin Almgren Matthiesen , Mirza Rakovic och Denilson Galeano.

Bloggen kommer nog tyvärr inte ha möjlighet att kolla någon av matcherna, vilket alltid är lika tråkigt.

Resultat: det blev förlust med klara 3-0 mot Karlslunds andralag, som huvudsakligen bestod av juniorer. ÖSK fick Shaze Akbari utvisad med ca. 20 minuter kvar att spela. Då låg man dock redan under med två mål, så det verkar inte ha varit en matchavgörande bestraffning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *