Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust för Söder 2

ÖSk Söders andralag var igår i Latorp för match mot hemmalaget på Björkvallen. Latorpsbesöken har inte varit några höjdare på senare år med förluster för Söder och dessutom blev ett talangtruppslag förstärkt med Eric Bassombeng utslaget ur distriktscupen i Latorp för några år sedan. Inte heller den här gången blev resultatet speciellt lyckat för örebroarna. Hemmalaget tog en säker seger med 6-1 – lite väl stora siffror för att man skall känna sig nöjd, antar jag.

Positivt från matchen var dock att Söder kunde ställa upp med två nygamla namn i laget. Aimé Elloh kunde äntligen göra årsdebut efter sin långa avstängningen. Dessutom dyker Axel Bys namn upp i laguppställningen. Axel tog en time-out från fotbollen efter det att ÖSKs talangtrupp upplöstes men verkar ha återfått smaken på fotboll igen. Fulltränad igen kommer han att utgöra en avsevärd förstärkning för Söders div 3-lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.