Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rekordung segerskytt i damernas trea

Freja Olofsson avgjorde mot IF Eker genom att påpassligt hålla sig framme på Elin Petterssons inlägg.

När ÖSK Söders andralag i kväll besegrade IF Eker på bortaplan blev det en rekordung målskytt som grejade Söders seger. Efter att två gånger ha tagit ledningen bara för att se Eker kvittera, så avgjorde ännu inte 14 år fyllda Freja Olofsson matchen genom att från nära håll sätta bollen högt efter ett riktigt bra förarbete av Elin Pettersson. Freja blev inbytt i andra halvlek och vållade stora problem för Ekers försvar genom sina energifyllda löpningar och press mot bollhållaren.

ÖSKs första mål gjordes av Elin Segerstedt, som nickade in Matilda Önnegrens väl avvägda hörna. Tvåan gjordes av Erika Karlsson, som sprang igenom och kom ensam med målvakten (missade vem som stod för framspelningen).

Några fler bilder från matchen på nästa sida.

Tyvärr är min personkännedom inte fullständig när det gäller det här laget, så jag kan nog ha missat rätt namn på någon av spelarna.

Camilla Erkisi visade upp både bra teknik och ett riktigt fint skott.

Matilda Önnegren

Erika Karlsson höll bra fart efter vänsterkanten matchen igenom och gjorde mycket välförtjänt Söders andra mål.

Här har jag fått använda mig av uteslutningsmetoden och kommit fram till att det här nog skulle kunna vara Sara Andersson, som stod för ett stabilt jobb som vänsterback.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *