Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PAL: Seger i Motala

Nya serieledare i pojkallsvenskan. Bakre raden från vänster Carl Ekstrand Hamrén, Marcus Moore, Sebastian Heimeryd (k), Filip Albertsson, August Wiklund och Oscar Fardelin. I den främre raden ser man: Ahmed Said Hassan, Jonathan Herbst, Edwin Ahlnäs, Philip Holmer och Lukman Murad.

ÖSKs pojkallsvenskar gjorde vad vi väl alla hoppas att ÖSKs seniorallsvenskar skall kunna göra i morgon – nämligen att åka till Östergötland och komma hem med tre poäng. För PAL-gänget var det serieledande Motala AIF som stod för motståndet. Innan matchen började var MAI det enda laget med full poäng – det är de inte längre.

ÖSKarna tog ledningen redan i den 4:e minuten på nick genom August Wiklund. Några minuter senare gjorde hans anfallspartner Ahmed Said Hassan på egen hand ÖSKs andra mål. Motala kom igen och reducerade till 1-2 innan den första halvleken var färdigspelad. ÖSKarna verkar dock ha haft bra kontroll på händelseutvecklingen och i början av den andra halvleken ökade Lukman Murad på ledningen till 3-1 via en straffspark efter det att Marcus Moore blivit fälld.

PAL: Tidig seriefinal

Luftherravälde. En ÖSKare når i allmänhet högst då PAL spelar. Här är det Oscar Fardelin som är huvudet högre äm mot- och medspelare. (Foto: Peter Fardelin).

Fler bilder från Motala av Peter Fardelin på nästa sida.

Mittbacken Carl Ekstrand-Hamrén och målvakten Jonathan Herbst ser till att det är tätt bakåt. Idag kom dock tyvärr i den fjärde seriematchen det första baklängesmålet.

Hjärntrusten vid sidlinjen. Daniel Wickström utan mössa och Peder Hessel med.

Max Lindborg bryter upp ett Motala-anfall.

Lukman Murad bjuder en Motalaförsvarare på en åktur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.