Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inga nyförvärv i sommar (?)

FotbollDirekt har talat med Björn Åqvist och Lennart Sjögren angående ÖSKs utsatta läge. En naturlig fråga är givetvis om klubben planerar några förändringar i spelartruppen under det kommande sommarfönstret. Björn Åqvist säger att pengarna finns medan Lennart Sjögren lämnar beskedet att det inte finns något behov. Lennart räknar med att när de fyra skadade (Haddad, Anttonen, Bamberg och Berisha) spelarna är tillbaka så har klubben fått den slagstyrka som behövs. Samtidigt uteslutar han väl inte kategoriskt att det kan komma något tillskott om någon av de skadade spelarna inte blir spelklar.

Hur som helst är frågan om förstärkningar lite väl tidigt väckt. Sommarfönstret öppnas inte förrän den 1 augusti och ÖSK skall spela ytterligare fem omgångar efter EM-uppehållet innan man kan ta in någon ny spelare. Fast det är klart – om man skall kunna få igång spelaren så snabbt som möjligt bör ju allt vara klart tills dess att fönstret öppnas. Det är väl i första hand mittbackfrågan som är ett frågetecken. Om det visar sig att Berisha inte håller tillräckligt hög klass lär det nog bli ett mittbacksköp i augusti oberoende av vad Lennart Sjögren säger och tycker nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.