Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söderdominans på Götalandslägret

Häromdagen skrev bloggen om den massiva uttagningen av ÖSK-talanger till det så kallade Götalandslägret. Åtta spelare totalt kommer att delta från ÖSKs sida.

Ännu värre eller vad man nu skall kalla det är ÖSK Söder på flicksidan. De sänder nämligen hela 11 spelare till flickornas motsvarande sammandragning. De uttagna är: Minna Åström, Anna Tivemo, Maya Pettersson, Julia Lindström, Saga Magnusson, Julia Simon, Klara Thorsén, Sara Sandberg, Anna Meijer, Hanna Holmgren Karlsson och Matilda Halldén. Övriga klubbar i distriktet har bara enstaka spelare uttagna. Lillån är ”näst bäst” med tre. KIF Örebro har en spelare uttagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *