Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Seger i Köping

Femtonåringarna var igår i Köping för att spela den uppskjutna regionala matchen från den andra omgången. Resultatet blev en 5-1 seger för ÖSKarna. Målgörare för ÖSK var i tur och ordning: Mikael Loön, Adam Johansson, Marcus Nydahl, Mirza Turan och William Gunnarsson.

Tack vare segern gick ÖSK upp i delad serieledning tillsammans med BK Forward. Båda lagen har tagit full pott så här långt, men eftersom BK Forward har en målskillnad som är tre mål bättre får de än så länge ligga först i tabellen. Trea är Karlslund, så närkesdominansen är kraftig i den här serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.