Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grekisk mittfältare till Söder

ÖSK Söder verkar ha fått sitt senaste nyförvärv spelklar. Rafail Kiose finns i alla fall med på trupplistan och det borde innebära att han nu kan representera klubben i tävlingssammanhang. Söders nyförvärv är 27 år och studerar har ansökt att bli antagen till Sports Management utbildningen på Universitetet. Han har visst varit borta från fotbollen något år, men skall tidigare ha spelat på tredjenivån i Grekland. Det borde innebära att han fulltränad håller minst samma klass som spelarna i div 1 (typ BK Forward). Kiose har beskrivit som en mittfältare med ett bra passningsspel. Med lite tur kan det visa sig att Söder har gjort något av ett fynd, när man knutit honom till klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.