Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En fin eftermiddag på Ekäng

Solen skiner, det har blivit varmare och ÖSK-familjen har två av sina representationslag igång på Ekäng i eftermiddag. Väl värt ett besök hos ÖSK Ungdom på Ladugårdsängen med andra ord.

Kl 13:00 möter ÖSKs P16E-lag IK Brage i en match i den regionala 16-årsserien. Efter två omgångar har ÖSKarna fyra poäng och Brage tre, vilket skulle kunna tyda på att det kan bli en jämn match. Båda lagen har redan mött Gideonsberg, vilka ÖSK slog och Brage förlorade mot, vilket nog skulle kunna vara en indikation på att ÖSKarna har det starkare laget.

ÖSK Söders Damlag begår sedan sin säsongspremiär mot Västerås IK kl 16:00. Att döma av tidigare inbördes möten så är det två väldigt jämnstarka lag som möts. Södertjejerna vann båda fjolårets tighta matcher med 1-0. På försäsongen i år möttes lagen igen och då var det VIKorna som vann med 1-0. Båda lagen har dessutom förstärkt sina spelartruppen ordentligt över vintern och bör vara starkare rent spelmässigt än de var år 2011. ÖSK Söder har bland annat kunnat dra nytta av att KIF DUFF lades ned, men det finns nya spelare med andra tidigare klubbadresser också. Allt talar för att det kommer att bli en riktigt spännande match.

ÖSK Söder Dam: Seriepremiär div. 2 Västra Svealand
Moresport: VIK, VIK, VIK…
Västerås OK Dam: Dags för seriestart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *