Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Seger mot FBK

David Holm sänkte med sina två mål FBK Karlstad på bortaplan.

ÖSK Söder är inte det enda ÖSK-laget, som har match mot FBK Karlstad idag. P15 Elit har just mött FBK i den regionala 15-årsserien och kan åka hem till Örebro igen med en 2-1 seger i bagaget.

97-orna har börjat sitt seriespel på regional nivå på bästa sätt. Det här var tredje segern i den tredje matchen och laget leder en rätt så haltande tabell med full pott och med plus 10 i målskillnad. FBK är för övrigt det lag som har den näst bästa målskillnaden av lagen i serien.

ÖSKs mål gjordes av Tim Bergström och Emil Helander (om jag räknat ut det rätt). Jag hade visst inte alls räknat ut målgörarna på rätt sätt. Det var den från P16E-truppen nedlånade David Holm som gjorde båda målen. Lite av en revanch för David som gick mållös av planen då ÖSKs och FBKs 96-or mötes förra veckan i den regionala serien.

1 kommentar – kommentera

Magnus.

David Holm gjorde båda målen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.