Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pojkallsvenskan startar

I eftermiddag startar pojkallsvenskan för ÖSKs del och på programmet står ett hett örebroderby mot BK Forward. Det blir altid tuffa matcher mot de gulsvarta motståndarna från väster även om ÖSK i just den här åldersgruppen dominerat under de senaste åren.

ÖSK kommer till spel med följande startformation: Jonathan Herbst (mv) – Oscar Fardelin, Carl Ekstrand-Hamrén, Sebastian Heimeryd, Andreas Nydahl – Philip Holmer, Markus Moore, Filip Albertsson, Rickard Hallgren – August Wiklund, Ahmed Saied Hassan.
Ersättare: Filip Jonsson, Simon Glännestrand, Max Lindborg, Edwin Ahlnäs, Semin Ujkanovic och Felix Möller (-97)

En klassisk 4-4-2 uppställning således som man från tränarstabens sida anser passar spelarmaterialet bättre.

Avspark kl. 13:00 på Ekäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *