Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mycket fotboll i helgen

Det kommer att spelas en hel del intressant fotboll här i Örebro av ÖSK-familjens olika representationslag redan innan fotbollshelgen avslutas med måndagsmatchen mot Elfsborg.


Först ut på lördag är 96-orna, som möter FBK Karlstad på Ekäng. Avspark kl 14:00. ÖSKarna fick ett bra resultat med sig då de i premiärmatchen bortabesegrade starka Gideonsberg med 2-0. För värmlänningarna blir det årets första match i den regionala serien. ÖSKarna kan i den här matchen även dra nytta av de vassa anfallarna David Holm och Felix Möller. De var på distriktsläger förra helgen.


Andra matchen på börjar så fort den första slutat. kl. 15:30 är det avspark för ett möte i den yngre regionserien. Det är ÖSKs P97-or som skall spela mot IK Brage. ÖSKarna joggade mer eller mindre hem en 7-2 seger mot Skiljebo i sin inledningsmatch medan Brage fick se sig besegrade av FBK Karlstad.


På söndag spelar ÖSK PAL/U17, den äldsta pojkelittruppen, sin första match i pojkallsvenskan. Det blir en het match direkt eftersom det är BK Forward som kommer till Ekäng för ett första örebroderby. Matchen börjar kl. 13:00. ÖSKarna generalrepterade förra veckan mot ett B-lag från Adolfsberg och såg starka ut trots åldersskillnaden. ÖSKs motståndare har spelat en match och de besegrade då Carlstad United med 3-0.


Klockan 16:00 på söndag spelar ÖSK Söder/Ungdom sin andra div 3-match. Motståndare är Kungsör BK. Bloggen åkerkommer senare med ytterligare en del information kring den matchen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *