Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fredagseftermiddagsträning 20 april 2012

Var nere och frös ungefär en timme på Behrn Arena för att försöka få en känsla för läget i laget. Trevligt sällskap på läktaren, dock. Av någon anledning har ÖSK den här veckan kört dubbla pass både onsdag och fredag. Det brukar man inte göra under säsongen.

Jag ”missade” helt och hållet uppvärmningen och det andra tråket utan kom direkt till vad som väl var träningens huvudsyfte. A-anfall och B-försvar spelade mot vice versa. Anfallssidan (alltså B-försvaret) hade dock ingen målvakt och bara tre försvarare med utstraffade Mange till höger, Eidur i mitten och Wiktorsson till vänster, så det hela handlade väl i första hand om att träna försvarsspel för A-försvaret. Där ställde man upp med Wirtanen till höger, Boris som högermittback, Hagge som vänstermittback och med Samuel längst ut till vänster. Så det lutar väl mot att det blir Boris som får chansen mot Elfsborg. Wiktorsson som inte ens fick vara mittback i B-försvaret verkar helt ute ur  den bilden.

När det gäller frånvarolistan så skall man väl i första hand ta hänsyn till att detta var dagens andra pass. Spelare som har varit skadade, har lättare skadekänningar  eller rehabiliterar sig kan mycket väl ha tränat på förmiddagen, men stått över på eftermiddagen för att inte överanstränga sig. Med detta sagt:

– William Atashkadeh deltog enligt uppgift i uppmjukningsövningarna, men när jag kom hade han övergått till enbart löpträning. Han sprang dock en massa varv.
– Daniel Bamberg var inte med.
–  Mohammed Saeid var inte med.
– Ilir Berisha var inte med.
– Rehabtränande Patrik Anttonen och Andreas Haddad syntes inte till.

Enligt uppgift skall dock rehabträningen för både Anttonen och Haddad gå bra. Anttonen är ”nästan bra”, men siktar klokt nog på comeback först efter EM-uppehållet. Haddad lär vara uppåt till humöret, nu när han får komma i närheten av en boll igen och kör enligt uppgift ”hårt”.

Träningsrapport från Svartvitt: Kort träningsrapport
Kapten Blod: Webb-TV: Haddad och Berisha tränar lätt

Upphittat: Det finns en upphittad kameraväska hos Ivan Stenberg sedan ca. en vecka tillbaka. Återfås mot beskrivning (antar jag). Jag skulle tro att ägaren nog saknar väskan och dess innehåll. Det borde hen göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.