Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Valdet på YouTube

Valdet Rama brukar hamna på YouTube tack vare sina fina dribblingar och snygga mål. Nu finns han där av en annan anledning också. Hans misslyckade försök att ”ordna” en straffspark finns nu utlagd till allmän beskådan. Ovanligt klumpigt utförd, vilket på sätt och vis talar till hans fördel – han verkar inte vara någon vanefuskare. Kanske var det så, att han var besviken över att ha blivit upphunnen och avväpnad av göteborgsförsvaret. Det verkar visserligen ha funnit en liten kontakt med ett göteborgsben, men den var ju några steg tidigare och knappast av den karaktären att den sänker en anfallare med målet i sikte.

YouTube: Simulation Incroyable de Valdet Rama (IFK Göteborg 2 – 2 Örebro SK)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *