Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Snart slut på gratisbiljetterna

I dagens papperstidning kan man läsa, att det igår kväll bara fann 300 gratisbiljetter kvar att hämta ut. Intresset har alltså varit väldigt stort för erbjudandet. I tidningen kan man också läsa, att erbjudandet betalas av en handfull sponsorer, så ÖSK kommer inte att drabbas av något ekonomiskt bortfall på grund av erbjudandet. (Bloggen huvudräknar snabbt fram att det i så fall borde röra sig om ca. 400 tkr från sponsorerna, vilket väl ändå låter rätt mycket).

Från ÖSKs sida räknar man med/hoppas på att det skall bli över 10.000 åskådare på matchen. Det kan behövas eftersom ÖSK har haft negativa publiksiffror jämfört med förra året under de två första omgångarna.  Så här långt ligger man nästan 7.000 åskådare sämre än förra året. Den tredje matchen förra året mot Helsingborgs IF drog över 10.000 åskådare även den, så även om ÖSK når sitt publikmål kommer det att finnas en hel del att hämta in publikmässigt även fortsättningsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *