Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Röda sittplatser

För första gången den här säsongen ser det riktigt rött ut på åskådarplats

Platsbokningarna för måndagens match mot Elfsborg blir allt rödare. I dagsläget finns det knappt 300 platser kvar att köpa för de som inte passat på att utnyttja ÖSKs erbjudande om ett gratisbesök på Behrn Arena på måndag. Bilden ovan är hämtad från ÖSKs platsbokningssystem och de röda markeringarna indikerar, att det inte finns några platser tillgängliga på ifrågavarande läktarsektion. Den gula färgen markerar att det är på väg att bli fullt och den gröna slutligen att det finns många platser kvar att köpa.

Lite märkligt med allt det röda, tycker bloggen trots allt. Innan ÖSK gick ut med sitt gratiserbjudande spärrade man alla kvarvarande platser på Södra Läktaren för köp ”utifrån”. Dvs. de blev röda. Men på den nya Östra Läktaren fanns det gott om plats – nästan ingenting var sålt där så när som på de översta raderna, men de är väl reserverade för de som har loger (har jag för mig). Men nu har som synes även hela den Östra Läktaren färgats röd. Betyder det att ÖSK släppt fler gratisbiljetter, att man räknade fel på hur många platser som fanns på Södra, att man inte trodde att man skulle få ut 2000 biljetter eller på att man sålt en väldig massa lösbiljetter. Ja, knappast det senare i alla fall.

Hur många som sedan verkligen kommer beror nog i hög grad på vädret. Gratisbiljetterna har inte kostat något och blir vädret dåligt är det lättare att stanna hemma. Väderleksutsikterna för måndagen varierar från dag till dag. Just nu verkar det troligast att det kommer att regna en del, men prognoserna tycks än så länge vara rätt osäkra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.