Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad tror på träning om några veckor

FotbollDirekt har kollat läget hos Andreas Haddad, som för tillfället väntar på att bli så bra i sin hälsena, att han kan börja träna igen. Det senaste beskedet är att han skall kunna gå in i träning succesivt med start om två veckor. Haddad tror själv att det innebär att han skulle kunna vara i matchspel igen lagom tills dess, att allsvenskan tar EM-uppehåll, men verkar inte främmande för tanken att det kan ta längre tid.

Bloggen tror inte att förhoppningarna i Örebro inte kommer att vara särskilt stora innan Haddad visat i match, att han håller för spel i allsvenskan efter sin långa skadeperiod. Nästan återställd har han ju varit ett antal gånger under det senaste året.

Med tanke på William Atashkadehs fina form och med Peter Samuelsson otåligt väntande på matchtid så anser bloggen, att det gärna kan få ta den tid det tar för Haddad att bli spelklar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.