Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Div 3: Förlust för Söder mot IFK Sunne

Det blev en förlust för ÖSK Söder/Ungdom då laget spelade sin första div 3-match. I bortamatchen mot IFK Sunne, som spelades på konstgräs i Munkfors, var värmlänningarna för starka och vann matchen med 2-0 efter att ha gjort ett mål i vardera halvleken. Inte så mycket att säga om resultatet – det kommer att ta några matcher innan laget (i bästa fall) lyckas anpassa sig till de högre krav, som spel på den nya serienivån kräver. Patrick Ingvarsson kan dock ta med sig vad som verkar ha varit en väl genomförd match, där Söders ungdomar till och med dominerade spelmässigt under den andra halvleken. Med tanke på skador, sjukdomar och avstängningar bör han även kunna räkna med att få matcha starkare lag under de kommande omgångarna.

Till papperstidningen plussar Patrick för sin målvakt Andreas Lundgren och för Pontus Björkman från div 5-truppen, som fick hoppa in och täcka upp på grund av frånvarosituationen.

IFK Sunne: Resultat IFK Sunne ÖSK Ungdom
Värmlands Folkblad: Seger i division 3-återkomsten för Sunne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.