Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tomer har ögonen på sig

Det har till och ifrån spekulerats i om Tomer Chencinski möjligen skulle kunna få en plats i den kanadensiska landslagstruppen. Det är väl främst hans fina insats med VPS förra året som legat bakom dessa tankar. Nu visar det sig, att det nog kan finnas en del substans i spekulationerna. Kanadensiska Fotbollförbundet bekräftar nämligen i ett Twitter, att förbundskaptenen Stephen Hart håller ett öga på hur det går för Tomer i hans nya omgivning.

Att Tomer fick ta över i ÖSKs mål kom således väldigt lägligt – annars hade det ju inte funnits några videoinspelningar att titta på. Med tanke på att det kanske finns en landslagsplats som belöning för fortsatt bra insatser i ÖSK-målet kan man väl räkna med att han kommer att vara högmotiverad även i fortsättningen. Fast just det verkar inte vara något problem för vår kanadensare. Sedan gäller det bara att inte tappa alltför många långskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *