Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen

Det har kommit fram en del information om Svenska Cupen på Fotbollförbundets hemsida. Den första omgången är lottad och distriktets två inkvalade lag kommer båda att få möta lag västerifrån. Rynninge IK har lottats mot div 4-laget IK Arvika och får således börja med en bortamatch. För IK Sturehov blir det en svår motståndare. De har lottats i en hemmamatch mot Karlstad BK (div 1). Båda matcherna skall spelas den 5 augusti.

Cupen går sedan vidare med en andra omgång som spelas den 18/19 augusti. Då kommer de 32 elitlagen (däribland ÖSK) in i tävlingen och elitlagen kommer att lottas mot de 32 segrarna från den första omgången. Tävlingen tar sedan ett vinteruppehåll och återuppstår i mars i form av ett gruppspel med fyralagsserier. De åtta gruppsegrarna går vidare till kvartsfinalerna. Cupen slutspelas enligt följande:

130417 Kvartsfinaler
130427 Semifinaler
130523 eller 130526 Final.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *