Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kapten Blod intervjuar Haddad

Sarp Yesil har en intressant intervju med Andreas Haddad på sin blogg Kapten Blod. Den skada på hälsenan som Haddad drabbats av verkar vara allvarligare än vad som rapporterats tidigare. Jag trodde att det rörde sig om en överansträngning/ömhet och att en veckas vila skulle räcka. Nu visar det sig att det tydligen rör sig om en bristning och att det dröjer 3-5 veckor innan han ens kan börja träna igen. Något spel före EM-uppehållet lär det därför knappast bli (min förmodan).

En annan intressant uppgift i intervjun är att Sixten Boström, enligt Haddad, har börjat fundera på en 4-4-2 uppställning som ett alternativ till den 4-3-3 uppställning som han praktiserat sedan han tog över som tränare för ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *