Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Match mot IFK Göteborg

Redan dagen efter premiärfloppen på Behrn Arena är det dags för nya tag. Ikväll blir det spel för de som inte fick någon speltid mot Åtvidaberg. De får alltså en utmärkt möjlighet att visa, att de bör finnas med i Sixten Boströms planer när truppen/laget för matchen mot Mjällby AIF tas ut. Något som speciellt bör gälla för försvarsspelarna i kvällens match. Utöver A-truppsspelarna deltar givetvis även spelare från U21-truppen i laget.

Kvällens motståndare IFK Göteborg bör nog kunna bjuda på tufft motstånd, även om de förlorade i seriens första omgång, då de besegrades av IF Elfsborg med 2-0. ÖSKarna kan däremot se tillbaka på ett framgångsrikt besök i Åtvidaberg. ÖSKarna vann den matchen med 4-2 med Kushtrim Lushtaku som tongivande spelare. Två mål plus en målgivande passning noterades på hans konto efter östgötabesöket. Håller den målformen i sig även i kväll bör han kunna utmana på allvar om en plats på planen i Blekinge.

Matchen startar kl. 18:15 och det Är fri entré.

ÖSK har på sin hemsida aviserat, att man kommer till spel med följande matchtrupp.

Tomer Chencinski (mv, A-truppen)
Tommy Wirtanen (A-truppen)
Eidur Sigurbjörnsson (A-truppen)
Christoffer Wiktorsson (A-truppen)
Ahmed Yasin (A-truppen)
Kushtrim Lushtaku (A-truppen)
Jonathan Thuresson (mv, U21)
Stefan Hannasson (U21)
Haris Karahmet (U21)
Andreas Ståhl (U21)
Lukman Murad (U21)
Simon Leonidsson (U21)
Miralem Malic (U21)
Filip Albertsson (U21)
David Johansson (U21)
Sebastian Heimeryd (mittback från U17)

Tyvärr kommer Eyravallsbloggen inte att kunna närvara vid matchen på grund av andra åtaganden.

IFK Göteborgs trupp.
Erik Dahlin, August Strömberg, Tobias Bratt, Jakob Johansson, Jonathan Azulay, Allan Mohiden, Hampus Zachrisson, Joel Allansson, Tobias Sana, Fredrik Alnäs, Fredrik Landén, Muhamed Dizdar, Bragi Bergsson, Hannes Stiller, David Moberg Karlsson, Sebastian Ohlsson.

Resultat.
Det blev förlust med 4-1 i matchen efter ett 0-1 underläge i halvtid. Simon Leonidsson gjorde ÖSKs mål vid ställningen 0-3.

Enligt papperstidningen ställde ÖSK upp sitt lag på följande sätt: Tomer Chencinski – Tommy Wirtanen, Eidur Sigurbjörnsson, Andreas Ståhl, David Johansson – Haris Karahmet, Stefan Hannason, Lukman Murad – Ahmed Yasin, Miralem Malic, Kushtrim Lushtaku.

Spelarbyten i halvtid: Christoffer Wiktorsson bytte med Tommy Wirtanen och Simon Leonidsson bytte med Miralem Malic.

ÖSK: Förlust för ÖSK U21
IFK Göteborg: Snabb revansch för u21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *