Kallt och blåsigt på Ekäng när PAL nollade Brage (och vice versa)

Bloggen besökte Ekäng för att för första gången det här året se den pojkallsvenska truppen i aktion samt att ta del av P17 Elits säsongsdebut i det regionala spelet.

Duktige Olle Hellgren höll ÖSK kvar i matchen mot spelskickliga dalmasar.

Under PAL-matchen mot IK Brage blåste det ordentligt från nordväst och det blev egentligen aldrig utrymme för något finlir för något av lagen. Bäst lyckades gästerna från Dalarna och det var enbart en kombination av bra målvaktsspel från Olle Hellgrens sida, strategiskt utplacerade målstolpar och felriktade målskott som gjorde att det stod 0-0 i halvtid. I andra halvlek var det ÖSKarna som hade mer av sidvinden i ryggen och det verkar ha hjälpt till att få mer av spelet. Det var dock fortfarande Brage som sumpade mest målchanser. Det oavgjorda och mållösa resultatet stod sig matchtiden ut. På sätt och vis ett helt ok resultat eftersom motståndarna spelar i en av pojkallsvenskans elitdivisioner.

Matchrapport på lagets hemsida: Mållöst mot Dalmasarna

Fler bilder från matchen på nästa sida.

Snabb, teknisk, irrationell och med en hög energinivå - Ahmed Said Hassan var hela tiden ett hot mot dalmasarnas försvar. Skulle nog ha fått en straff med sig.

Max Lindborg jobbade hårt och var konstruktiv på mittfältet.

Marcus Moore gjorde livet surt för sina motståndare på mittfältet.

Philip Holmer - ny för året från Sturehov.

Sebastian Heimeryd var lagets försvarsankare. I bakgrunden Semin Ujkanovic som kom in som vänsterback i andra halvlek.