Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yankuba Ceesay till Nömme

Under försäsongen ryktades det, att det fd. degerforsspelaren Yankuba Ceesay skulle vara på väg till Örebro för ett provspel med ÖSK. Jag tror inte att det blev något av med det – i alla fall skrevs det aldrig något om det, varken hos sportklubben eller av NA. Ceesay hamnade dock på bloggens sillyseasonlista och har stått kvar där tills nu, eftersom det varit svårt att få fram vad som hände med spelaren.

Nu har han dock dykt upp (efter lite webgooglande). Ceesay har av allt att döma skrivit ett tvåårskontrakt med den estländska klubben JK Nõmme Kalju. En inte så oäven klubb, som förra året kom tvåa i den estländska ligan och därför i år kommer att spela europeisk fotboll i Europe League.

Transfermarkt.de: Yankuba Ceesay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.