Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

O-T. Axén värvar favoritmålvakt

Kalle Videhult som kan bli allsvensk på "gamla" dagar. Bild: Rynninge IK.

Det här är väl helt och hållet off-topic, men har en tillräckligt intressant örebrobakgrund för att ändå platsa i bloggen. NA skriver nämligen, att Alexander Axén har värvat sin tidigare Rynninge-målvakt Karl-Johan Videhult som back-up målvakt under vårsäsongen. Orsaken är att några av de ordinarie målvakterna av olika anledningar inte kommer att vara tillgängliga.

Bloggen har sett Videhult i aktion några gånger, då ÖSK Ungdom spelat mot Rynninge och tyckt att Videhult är/var en duktig målvakt, men inte extraordinär på något sätt. Dessutom är han väl lite väl kort för att vara målvakt på elitnivå. Axén har dock alltid gillat Videhult och brukade framhålla honom som Örebros bästa målvakt på den tiden som Axén tränade Rynninge. Dessutom har jag för mig att han i alla fall provtränade med ÖSK vid något tillfälle. Hur som helst, en kul grej för Videhult, som får en intressant avslutning på sin målvaktskarriär, som ju egentligen avslutades redan i höstas.

GAIS: Målvakt från Rynninge back up i GAIS
Rynninge IK: Kalle Videhult gör comeback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *