Det börjar dra ihop sig för en del av lagen medan andra fortfarande har långt kvar till seriepremiären. De flesta av lagen har träningsmatcher denna veckohelg.

ÖSKs A-trupp reser som bekant till Borås för att möta IF Elfsborg. Truppen har fortfarande intehelt återhämtat sig från den influensa som härjat i truppen. Kalle Holmberg och Valdet Rama saknas av denna anledning. Ilir Berisha saknas på grund av sina ljumskar som är ömma.

Resultat: Det blev 2-2 utan mersmak, vilket behandlats på annat håll.

ÖSKs U21-trupp har ledigt inför allvaret som börjar på tisdag för deras del då de skall möta Åtvidabergs FF.

Även PAL-truppen får stå över match denna helg utan ägna sig åt träning.

ÖSK P96 Elit spelar två matcher under helgen. På lördag är det hemmamatch mot normalt mycket spelskickliga IFK Norrköping. Ekäng kl. 14:00. På söndag resar man till Eskilstuna för att möta City.

Resultat: Bloggen har hört rapporter om bättre spel än vad resultaten utvisar. IFK Norrköping vann lördagsmatchen med 2-0 och i Eskilstuna blev det oavgjort 1-1.

ÖSK P97 Elit spelar en internmatch på lördag då man möter ett lag från ”de vanliga” P96-orna.

Resultat: 96-orna vann matchen med 4-1 efter 1-1 i halvtid, vilket nog var ett riktigt bra resultat för de äldre killarna, men inte för 97-ornas elitlag.

ÖSK Söder reser till Fagersta för att möta Fagersta Södra IK (div 4) på lördagen.

Resultat: Det blev en vinst för gästerna, vilket var helt enligt plan. Fagersta håller ju till i fyran och dem skall Söder kunna slå. Matchen slutade med en vad som verkar ha varit en säker 4-1 seger. Fagersta tog visserligen ledningen på straff efter en kvart, men Söders Sahd Tchaefa kunde kvittera 10 minuter senare. Mirza Basic såg sedan genom ett hat trick (genom ett spelmål, ett frisparksmål och slutligen ett straffmål) till att ÖSK fick bra siffror med sig hem.

Söder 2 har en intressant match mot div 4-laget FC Assyriska på söndagen. Ekäng kl. 13:00
Resultat: Efter 0-0 i halvtid tvingades Söder släppa in tre i andra halvlek. Helt ok, ändå med tidvis riktigt bra spel i första halvlek.

Söders damlag har ett intressant möte med seriekonkurrenterna från Västerås IK på söndag. Matchen spelas i Västerås. VIK och Söder var ungefär lika bra förra året och med tanke på att seriespelet i år betyder mer än vanligt på grund av serieomläggning så är det här ett lag man nog helst vill känna att man kan slå.

Resultat: Det blev en förlust med 1-0 mot VIK i vad som från västeråshåll sågs som träningsvarianten av säsongens seriefinaler.