Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bilagornas tid

Idag släpper Expressen sin fotbollsbilaga för konsumtion av den fotbollsintresserade delen av den svenska befolkningen. I ett försök att vara konsumentinriktad lade bloggen häromdagen på förhand ut en omslagsbild på tidningens alster. Nu visar det sig att förstasidan inte alls kommer att se ut på det sättet.

Patrik Ekvall som sitter inne med bättre kontakter än Eyravallsbloggen gör har twittrat ut en bild på årets förstasida. Det ingår väl i hans arbetsuppgifter att försöka sälja arbetsgivarens produkter. Hur som helst – den första sidan är minst sagt rörig. Jag undrar om detta återspeglas i innehållet också?

Den som vill läsa Aftonbladets opretentiöst namnsatta ”Fotbollsbibel” får vänta till på söndag.

Den som vill ta del av papperstidningens utgåva behöver inte vänta alls. NA hoppade över sin allsvenska fotbollsbilaga förra året och kommer att göra så även i år. Kommersiella hänsyn sägs ligga bakom detta beslut, vilket översatt till svenska betyder att man inte lyckas sälja tillräckligt många annonser för att utgivningen skall gå ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *