Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osiako – spelaren som ingen ville ha

Äntligen har Mjällbys föredetting Patrick Osiako fått klart med en ny klubb. Mittfältaren som ett tag ansågs mer eller mindre klar för ÖSK gick redan innan förra årets allsvenska var klar ut och berättade, att så fort serien var klar skulle han berätta var han skulle spela detta år. Det gjorde han inte och när tiden sedan gick blev det klart, att han i alla fall inte hade någon plats i ÖSKs framtidsplaner. Om det verkligen fanns någon annan klubb lär vi aldrig få veta, men faktum är att ingen annan allsvensk klubb verkar ha varit intresserade – inte ens Syrianska FC. Förmodligen ingen klubb från Superettan heller, fast i det fallet kan givetvis löneläge etc. ha spelat in.

Kristianstadsbladet kunde häromdagen berätta, att hans nya klubb i stället blir Petrolul Ploieşti med vilka han förhandlat sig till ett kortidskontrakt.

Detta huvudsakligen noterat för att kunna flytta bort honom från prospects på vinterns sillylistning.

NA:s sportblogg skrev också om övergången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.