Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad åttiofemprocentig

Vissa spelare har en förmåga, att väldigt ofta bli intervjuobjekt för den fotbollsinriktade delen av den svenska presskåren. Det beror väl delvis på att de är lättillgängliga och delvis på att reportrarna förväntar sig att kunna få till något läsbart som ett resultat av kontakten. När både Gerzic och Alvbåge har lämnat Sportklubben skulle det mycket väl kunna bli Andreas Haddad, som tar över rollen som främsta intervjuobjekt. Bloggen tycker i alla fall skrivs rätt mycket om honom trots att han inte har varit aktiv på fotbollsplanen under det senaste året.

Nu är det FotbollDirekt som har varit på honom för att kolla hur det går med hans rehabilitering. Andreas kan berätta, att han just gjort sin första heltäckande träning med truppen. Ont har han dock fortfarande även om det inskränker sig till när han skall maxskjuta på liggande boll.

Tidigare har Andreas sagt, att han hoppades vara klar för en bänkplacering i tid till att allsvenskan börjar, men av den här intervjun att döma kommer det nog att ta något längre tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *