Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Årets fotbollsbilagor

Aftonbladet gör lite reklam för en av sina egna produkter, när man rapporterar att deras så kallade fotbollsbibel kommer att finnas till försäljning från och med söndag den 25 mars och en vecka framåt. Publikationen på mastiga 180 sidor kostar 39 kronor. Dessutom måste man köpa ett exemplar av tidningen (även om man givetvis inte behöver läsa den).

Hur publiceringsplanerna för Expressens lite blekare allsvenska bilaga ser ut vet inte bloggen än.

OK, nu vet bloggen det efter ett litet internetsök. Expressen tänker uppenbarligen köra först i årets allsvenska spår och kommer ut redanpå fredag  den 23 mars. Det här skall man titta efter hos sin tidningssäljare:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *