Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny träningsmatch

NA skriver, att ÖSK lagt in ytterligare en träningsmatch i sitt försäsongsprogram. Den 28 mars kommer man att möta BK Forward på Behrn Arena. Riktigt vad det är man vill träna på mot Forward vet vi dock inte. Kanske att göra mål om man skulle ha misslyckats med det när man några dagar tidigare besökte IF Elfsborg och Borås.

En match mot Forward är ju alltid intressant eftersom man får en möjlighet att se div 1-klubbens spelare i aktion mot ÖSKs allsvenskingar. I år är det dessutom ovanligt många före detta ÖSK-spelare i Forwards trupp och fler kan det bli. Papperstidningen skriver idag att Forward hoppas kunna göra klart med Robert Walker och Daniel Björnqvist under nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.