Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam förstärker

ÖSK Söder kan ta emot tre riktigt fina förstärkningar så här en och en halv månad innan serieallvaret börjar. Det är de före detta söderspelarna Sophie Sörqvist, Astrid Walldén och Emma Salomonsson som bestämt sig för att representera Söder efter det att KIF Örebro DUFF lagts ner. Kvar hos KIF, men med ett A-lagskontrakt, stannar dock Mathilda Hallgren.

De tre nykomlingarna förstärker passande nog var sin lagdel. Astrid brukar (om jag inte är helt felunderrättad) spela mittback, Emma är en löpstark mittfältare med hög arbetsmoral och Sohie slutligen en rivig och tuff central anfallare och målgörare.

Kul, tycker bloggen som tror att Söder Dam har alla förutsättningar att göra en mycket bra säsong. Passande nog eftersom damernas serieomläggning nu skall genomföras och därför fler lag än vanligt kommer att flyttas ner.

Söder Dam: Hemvändare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.