Söderseger mot Real Örebro

ÖSKs andralag besegrade sina blivande div 5-motståndare från Real Örebro på söndagsmiddagen. Redan efter två minuter hade den första bollen passerat Reals mållinje inskjuten av Samrand ”Sami” Kamkar. Sami kunde sedan efter säg en halvtimme öka på ledningen till 2-0 genom ett hårt skott i bortre. Ett mycket snyggt mål.

I andra halvlek gjorde Real rätt tidigt 2-1, men Kalle Ardeman såg till att ledningen drygades ut till två mål igen, när han placerade en straff i nedre vänstra hörnet. Straffen ordnades av Simon Ornstein, som var på väg att runda Martin Ingvarsson i Real-målet, men han blev då hindrad av denne. Martin är ju numera är målvakt i Real Örebro och ställdes alltså mot sina gamla lagkamrater. Med några minuter kvar kunde Real reducera ytterligare en gång, men slutsegern kändes aldrig hotad.